Bekkenfysiotherapie

Problemen bij het bekken kunnen leiden tot ongemakkelijke klachten als pijn in de onderbuik of ongewild urineverlies. Onze bekkenfysiotherapeute kan u dikwijls helpen met bekkenfysiotherapie. U krijgt advies en volgt een individueel behandelplan.

Waarom bekkenfysiotherapie?

Er zijn allerlei klachten die kunnen worden veroorzaakt door problemen rondom het bekkengebied. Denk bijvoorbeeld aan moeite met plassen of pijn bij het vrijen. Helaas schamen veel mensen zich voor een dergelijke klacht, waardoor ze geen of pas laat hulp van de fysiotherapeut(e) zoeken. Begrijpelijk, maar wel bijzonder jammer. Want de klacht kan vaak uitstekend met bekkenfysiotherapie worden verholpen. Onze bekkenfysiotherapeute is gespecialiseerd in het behandelen van klachten in het hele gebied van het bekken, de buik en lage rug.

Hoe helpt onze bekkenfysiotherapeute u?

Onze bekkenfysiotherapeute bespreekt eerst met u welke klacht u heeft en hoe deze is ontstaan. Daarna volgt vaak, in de tweede behandelsessie, een lichamelijk onderzoek. Vervolgens stelt de bekkenfysiotherapeute samen met u een behandelplan op. U krijgt een gericht advies, bijvoorbeeld over een juiste houding of verstandig eten en drinken. Ook helpt de fysiotherapeute u met goede oefeningen om uw klacht(en) te verhelpen.

Fysiotherapeuten

Vragen of direct een afspraak?

Behandelen of trainen? Een verwijzing is niet nodig. Bel (0182) 533 833 of maak online een afspraak.