Hand- en polsrevalidatie

Het is bijzonder lastig als u na een operatie of ongeval uw hand en/of pols niet goed kunt bewegen. Uw fysiotherapeute helpt u in dat geval met oefeningen om de hand en/of pols weer sterker en soepeler te maken.

Waarom hand-/polsrevalidatie?

Wanneer u uw handen niet goed kunt bewegen, heeft dit grote invloed op uw dagelijkse leven. Vaak is een ongeluk of ziekte de oorzaak. Ook kan handletsel aangeboren of het gevolg van een operatie zijn. Met hand-/polsrevalidatie leert u om uw hand (en/of pols) weer beter te bewegen. Zal u een hand nooit meer voor de volle honderd procent kunnen gebruiken? Dan kijkt onze fysiotherapeute samen met u naar aanpassingen, waarmee u uw dagelijkse activiteiten nog zo goed mogelijk kunt uitvoeren.

Hoe helpt onze fysiotherapeute u met handrevalidatie?

De fysiotherapeute helpt u vooral met oefeningen om uw hand (en/of pols) sterker en soepeler te maken. Dat gebeurt op twee verschillende manieren: aan de behandeltafel werkt u een-op-een met onze fysiotherapeute, terwijl u in de oefenzaal aan de slag gaat met gewichten en speciale oefenmaterialen. De behandeling is gericht op een snel herstel.

Fysiotherapeuten

Vragen of direct een afspraak?

Behandelen of trainen? Een verwijzing is niet nodig. Bel (0182) 533 833 of maak online een afspraak.