Contact

Direct een afspraak maken

Bel (0182) 533 833

Voor het maken van een afspraak zijn wij maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 – 12.30 uur en 13.30 – 17.00 uur. Op drukke momenten of tijdens een pauze kunt u een bericht inspreken. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Aanmelden voor groepslessen

Wilt u zich aanmelden voor een van onze groepslessen, meldt u zich dan aan via het formulier dat op de pagina van de betreffende groepsles staat.

Voor het maken van een afspraak, informatie en vragen

Wilt u een afspraak inplannen, algemene informatie opvragen of heeft u andere vragen? Bel naar (0182) 533 833. De snelste manier om een afspraak in te plannen is telefonisch. Wij kunnen dan gelijk met u overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Ook is het mogelijk om via onderstaand contactformulier of het sturen van een e-mail contact met ons op te nemen. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Contactformulier

Sectie

Sectie

Bezoekinformatie FysioVisiq

Bezoeklocaties

Gezondheidscentrum Bloemendaal
Lekkenburg 8a (praktijk)
Lekkenburg 2 (trainingsruimte)
2804 XC Gouda

De praktijk van FysioVisiq bevindt zich in Gezondheidscentrum Bloemendaal op de Lekkenburg 8a. De trainingsruimte is gevestigd op de Lekkenburg 2. Al onze cursussen en trainingen worden gegeven in een van onze trainingsruimtes. Bootcamp-trainingen worden buiten gegeven.

Gratis parkeren met parkeerschijf

Onze praktijk bevindt zich in een blauwe zone, dat betekent dat u door middel van een zogeheten parkeerschijf gratis voor de deur kan parkeren. Heeft u geen parkeerschijf in uw auto liggen, kunt er een bij onze balie afhalen.