Contact

Direct een afspraak maken

Bel (0182) 533 833

Voor het maken van een afspraak zijn wij maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00 – 12.30 uur en 13.30 – 17.00 uur. Op drukke momenten of tijdens een pauze kunt u een bericht inspreken. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Online afspraak maken

Het is ook mogelijk om een aanmeldformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk benaderen voor het inplannen van een afspraak.

Aanmelden voor groepslessen

Wilt u zich aanmelden voor een van onze groepslessen, meldt u zich dan aan via het formulier dat op de pagina van de betreffende groepsles staat.

Voor vragen en informatie

Wilt u algemene informatie opvragen of heeft u andere vragen? Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@fysiovisiq.nl of door te bellen met (0182) 533 833.

Contactformulier

Sectie

Sectie

Bezoekinformatie FysioVisiq

Bezoeklocaties

Gezondheidscentrum Bloemendaal
Lekkenburg 8a (praktijk)
Lekkenburg 2 (trainingsruimte)
2804 XC Gouda

De praktijk van FysioVisiq bevindt zich in Gezondheidscentrum Bloemendaal op de Lekkenburg 8a. De trainingsruimte is gevestigd op de Lekkenburg 2. Al onze cursussen en trainingen worden gegeven in een van onze trainingsruimtes. Bootcamp-trainingen worden buiten gegeven.

Gratis parkeren met parkeerschijf

Onze praktijk bevindt zich in een blauwe zone, dat betekent dat u door middel van een zogeheten parkeerschijf gratis voor de deur kan parkeren. Heeft u geen parkeerschijf in uw auto liggen, kunt er een bij onze balie afhalen.