De cursus het Gezonde Leven start tweemaal per jaar, in voor- en najaar. Deze cursus is bedoeld voor mensen die al tijden iets aan hun gewicht willen doen en zoeken naar de manier om jarenlange gewoontes te wijzigen.

Wat houdt deze cursus in?
Iedereen weet dat lichaamsbeweging en een gezonde voeding van groot belang zijn. FysioVisiq biedt in samenwerking met Goudenhart de kans om bewegen en gezonde voeding in deze cursus te combineren. De cursus  wordt al meerdere jaren door ons gegeven en mag een succes worden genoemd. De combinatie verantwoord bewegen en voedingsvoorlichting maakt deze cursus uniek. Onder deskundige begeleiding van speciaal opgeleide fysiotherapeuten worden gedurende tien weken gevarieerde bewegings- en fitnesslessen gegeven. De training bestaat uit een combinatie van kracht, cardio en pilates-onderdelen. Daarnaast is er deskundige begeleiding van een diëtiste van Goudenhart. Zij maakt deelnemers uitgebreid wegwijs op het gebied van voeding.

Waarom?
“Drie maanden geleden begon ik met de cursus . Ik startte met een gewicht van 77 kg en een buikomvang van 112 cm. Nu, 3 maanden later vind ik het leuk om jullie te laten weten dat mijn streefgewicht is bereikt: 70 kg en buikomvang 100 cm. Het sporten hielp ook, hoewel ik van Alex niet met alles mocht meedoen vanwege mijn leeftijd, maar het meeste baat heb ik toch wel bij het veranderen van mijn eetgewoontes. Ik lees de stof die we behandelden nog regelmatig even door, vooral de lessen over motivatie! En ik ga rustig verder naar de 67kg. Nog hartelijk bedankt voor de manier waarop jullie me wisten te motiveren.”

Aan deze cursus kan iedereen meedoen. Leeftijd en sportverleden doen niet ter zake.
Voor informatie en aanmelding kunt u ons bellen 0182 – 533 833 of mailen.

Uw fysiotherapeuten voor de cursus van FysioVisiq zijn:
Alex van Bruksvoort
Sharon Overbeek
Simon Bliek