Fysiofitness

Wilt u (beginnen met) sporten, onder deskundige begeleiding en in kleine groepen? Dan kunt u elke werkdag bij FysioVisiq terecht voor fysiofitness.

Wat is fysiofitness?

Het grote verschil met “gewone” fitness is dat u bij ons altijd in een groep van maximaal 15 personen traint onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut(e). Als u klachten heeft of u wilt volgens een specifiek programma trainen, dan kunt u dit met de fysiotherapeut(e) bespreken. Hij/zij maakt dan een fysiofitness-trainingsprogramma dat geheel op uw wensen en de mogelijkheden is afgestemd.

Hoe wordt u door onze fysiotherapeuten geholpen?

Om dit programma zo goed mogelijk te af te stemmen, wordt eerst een intakeafspraak ingepland. Tijdens deze test wordt uw algemene fitheid gemeten. Tevens is er een korte vragenlijst waarin gezondheid, eventuele lichamelijke klachten of blessures worden besproken. Aan de hand van deze gegevens wordt het eerste fysiofitness-trainingsprogramma gemaakt, dat gedurende uw trainingsperiode constant wordt bijgesteld aan de hand van uw vooruitgang.

Vaste trainingstijd bij fysiofitness

U kiest, op basis van beschikbaarheid, een vaste trainingsdag en -tijd. Daardoor heeft u in het algemeen steeds dezelfde fysiotherapeut(e) die uw trainingsprogramma kent en u zo de beste begeleiding kan bieden. FysioVisiq biedt ruim 30 fysiofitness-groepen van maandag t/m vrijdag.

Praktische informatie

Groepsles aanmeldformulier

Aanmelden groepsles

Sectie

Sectie