Wij staan klaar om u te helpen met al uw fysieke klachten

Inwoners van Gouda en omgeving zien FysioVisiq als dé specialist op het gebied van fysiotherapie en gezond bewegen. Heeft u een lichamelijke klacht, blessure en/of wilt u verantwoord sporten? Dan bieden wij u de beste zorg en begeleiding.

FYSIOVISIQ IN GOUDA
Onze praktijk kenmerkt zich door de informele sfeer, hoog kennisniveau, kunde en faciliteiten. Onze secretaresses ontvangen u graag en zorgen ervoor dat u snel door de juiste fysiotherapeut(e) wordt behandeld en/of begeleid. FysioVisiq werkt samen met alle zorgverzekeraars, huisartsen, specialisten, arbodiensten, bedrijven, sportverenigingen en individuele sporters. In 2007 hebben wij via Het Gezonde Net het kwaliteitscertificaat HKZ behaald.

SPECIALISATIES FYSIOPRAKTIJK GOUDA
Wij zijn met zestien fysiotherapeuten en vier secretaresses werkzaam in een moderne fysiopraktijk. Er zijn tien behandelkamers en twee volledig ingerichte oefenzalen. Naast de reguliere fysiotherapie hebben wij vrijwel alle specialisaties voor uw fysiobehandeling  in huis. Uit dit ruime aanbod wordt in overleg met u en/of uw behandelend arts bepaald wat voor u de beste behandeling is. Daarnaast bieden we ook fysiofitness en diverse trainingen en cursussen aan, waaronder Zwanger&Fit, Bootcamp en Pilates.

SAMENWERKINGEN FYSIOPRAKTIJK GOUDA
We werken met verschillende partijen in de omgeving van Gouda samen. Op het gebied van orthopedische klachten bij kinderen/jeugdigen van 8-18 jaar werken wij samen met Kinderfysiotherapiepraktijk De Leeuwensprong. De samenwerking bestaat uit het gezamenlijk beoordelen van orthopedische klachten bij kinderen met een aangeboren of verkregen aandoening van het houdings- en bewegingsapparaat. Daarnaast hebben we met verschillende sportverenigingen in Gouda een sponsorovereenkomst voor sportfysiotherapeutische begeleiding. Ook staan wij op Solvo, dé website om naar goede zorgverleners te zoeken.

Maak kennis met ons team

Laden…