Johan de Vries

In 1991 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut met de afstudeerdifferentiatie ‘klachten in het kauwstelsel’; het betreft mensen met kaakproblemen als pijn, een knap in de kaak en moeite met openen van de mond. Maar ook pijn in de nek en hoofdpijnklachten kunnen hiermee samengaan. Deze behandel ik als orofaciaal (kaak)fysiotherapeut.

In 1996 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut (SOMT, Amersfoort). Vanaf 1999 tot 2013 ben ik stagebegeleider geweest van de opleiding manuele therapie. Sinds april 2009 mag ik de titel Master Manuele Therapie (MMT) dragen.

In augustus 2007 ben ik in dienst gekomen bij FysioVisiq. Mijn kennis verrijk ik het liefst door bijscholingen te kiezen met onderwerpen aan ‘de rand’ van mijn vak, dus met andere disciplines erbij als tandheelkundigen, neurologen, kinderartsen (ik behandel ook kinderen met hoofdpijn), maar ook radiologen en anestesiologen. Vanuit mijn specialisaties werk ik dan ook samen met o.a. kaakchirurgen, tandartsen en een kinderneuroloog.

Helaas gaan wij afscheid nemen van onze collega en orofaciaal & manueel fysiotherapeut Johan de Vries; hij verhuist richting het oosten van het land. Donderdag 13 juni 2024 is zijn laatste werkdag bij ons in de praktijk.

BIG-registratienummer: 39035409804

Specialisaties

Vragen of direct een afspraak?

Behandelen of trainen? Een verwijzing is niet nodig. Bel (0182) 533 833 of maak online een afspraak.