GLI SLIMMER

GLI SLIMMER

GLI is een leefstijlprogramma en staat voor Gecombineerde Leefstijl Interventie. Deelname aan dit programma wordt, indien u aan de voorwaarden voldoet, vergoed uit de basisverzekering. In dit 2 jaar durende programma wordt u gestimuleerd te werken aan gezonder beweeg- en eetgedrag.

COVID-19 BEHANDELING

COVID-19 BEHANDELING

Wij hebben meegewerkt aan het opzetten van het zorgtraject voor mensen die COVID19 in de regio Midden Holland hebben doorgemaakt. Dit zorgtraject is gemaakt voor patiënten die COVID-19 hebben doorgemaakt in de thuissituatie, ontslagen zijn na opname in het ziekenhuis met of zonder IC opname of via verpleeghuis of revalidatie weer thuis zijn. Deze groep patiënten blijkt na herstel van de infectie soms nog ernstig verzwakt en heeft baat bij het opbouwen van spierkracht en conditie om de dagelijkse activiteiten weer op te pakken.

KNIE

KNIE

Pijn aan de knie kan als oorzaak hebben overbelasting, gescheurde meniscus, gescheurde kruisband, klachten rondom de knieschijf en/of beschadiging van het kraakbeen.

RUG

RUG

De meest voorkomende rugproblemen hebben te maken met een zware en ongelijkmatig verdeelde druk op de tussenwervelschijven.

SCHOUDER

SCHOUDER

Last van uw schouder? Een veel voorkomende klacht is een ontsteking van het slijmbeurs, een probleem aan het gewricht of instabiliteit van de schouder.

VOET

VOET

Onder de voet bevindt zich een dikke peesplaat die de voet stabiel maakt bij het staan en lopen. Deze kan ontstoken raken, deze klacht wordt dikwijls hielspoor genoemd.

SCHEENBEEN EN KUIT

SCHEENBEEN EN KUIT

De meest voorkomende problemen aan scheen en kuitbeen hebben te maken met een scheuring of overbelasting van de spieren rondom deze twee gewrichten.

REUMA

REUMA

Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 verschillende aandoeningen van je ‘bewegingsapparaat’, die niet door een ongeval zijn veroorzaakt. De meest voorkomende zijn: auto-immuunziekten/ontstekingsreuma, artrose, jicht, osteoporose
weke delen-reuma.

NEK

NEK

Last van pijn in uw nek? Nekklachten ontstaan dikwijls door een slechte houding, stress, intensieve sportbeoefening en allerlei soorten ongevallen.

LONGEN

LONGEN

Een longaandoening als astma, COPD of longfibrose kunnen leiden tot aanpassingen in uw leefstijl.