Bekkenfysiotherapie
Problemen bij het bekken kunnen leiden tot ongemakkelijke klachten als pijn in de onderbuik of ongewild urineverlies. Onze bekkenfysiotherapeut kan u dikwijls helpen met bekkenfysiotherapie. U krijgt advies en volgt een individueel behandelplan.

Waarom bekkenfysiotherapie?
Er zijn allerlei klachten die kunnen worden veroorzaakt door problemen rondom het bekkengebied. Denk bijvoorbeeld aan moeite met plassen of pijn bij het vrijen. Helaas schamen veel mensen zich voor een dergelijke klacht, waardoor ze geen of pas laat hulp van de fysiotherapeut zoeken. Begrijpelijk, maar wel bijzonder jammer. Want de klacht kan vaak uitstekend met bekkenfysiotherapie worden verholpen. Onze bekkenfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van klachten in het hele gebied van het bekken, de buik en lage rug.

Hoe helpt onze bekkenfysiotherapeut u?
Onze bekkenfysiotherapeut bespreekt eerst met u welke klacht u heeft en hoe deze is ontstaan. Daarna volgt, vaak in de tweede behandelsessie, een lichamelijk onderzoek.  Vervolgens stelt de bekkenfysiotherapeut samen met u een behandelplan op. U krijgt een gericht advies, bijvoorbeeld over een juiste houding of verstandig eten en drinken. Ook helpt de fysiotherapeut u met goede oefeningen om uw klacht(en) te verhelpen.

Onze fysiotherapeut bij bekken klachten:
Michelle Terpstra