Wilt u (beginnen met) sporten, onder deskundige begeleiding en in kleine groepen? Dan kunt u elke werkdag bij FysioVisiq terecht voor fysio fitness.

Wat is fysio fitness?
Het grote verschil met “gewone” fitness, is dat u bij ons altijd in groepen van maximaal 15 personen traint onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut. Als u klachten heeft of u wilt een specifiek programma, dan kunt u dit met de fysiotherapeut bespreken. Hij of zij maakt dan een fysio fitnessprogramma dat geheel is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Hoe wordt u door onze fysiotherapeuten geholpen?
Om dit programma zo goed mogelijk te af te stemmen, doet u eerst een intake (of: wordt eerst een intake ingepland). Tijdens deze test wordt uw algemene fitheid gemeten. Tevens is er een korte vragenlijst waarin gezondheid, eventuele lichamelijke klachten of blessures worden besproken. Aan de hand van deze gegevens wordt het eerste fysio fitness trainingsprogramma gemaakt, dat gedurende uw trainingsperiode constant wordt bijgesteld aan de hand van uw vooruitgang.

Vaste trainingstijd bij fysio fitness
In overleg met ons kiest u een vaste trainingstijd. Daardoor heeft u steeds dezelfde fysiotherapeut die uw trainingsprogramma kent en u zo de beste begeleiding kan bieden. Er zijn ruim 30 groepen fysio fitness van maandag t/m zaterdag.

Klik hier voor de soorten abonnementen en tariefinfo van fysio fitness