Sporten is leuk én gezond. Helaas ligt het gevaar van een vervelende blessure op de loer. Onze sportfysiotherapeut helpt u bij het herstel én voorkomen van een sportblessure door middel van ….

Hoe helpt onze sportfysiotherapeut u?
Bij een sportblessure stelt onze sportfysiotherapeut met u een speciaal sportgericht oefenprogramma samen. Het doel is dat u zo snel mogelijk terugkeert op uw prestatieniveau. In onze oefenruimtes vindt u alle apparaten die u daarvoor nodig heeft. Wilt u juist een sportblessure voorkomen? Dan helpen wij met advies en een preventiegericht trainingsprogramma. Bij chronische aandoeningen bekijkt onze sportfysiotherapeut samen met u welke sport geschikt is. Ook krijgt u een advies over de intensiteit en frequentie waarmee u kunt beginnen.

Zijn er naast sportfysiotherapie ook andere mogelijkheden voor sporters?
Naast de reguliere sportfysiotherapie bieden wij de volgende diensten voor sporters aan:

  • krachttraining;
  • conditie- en hersteltraining;
  • preventie van blessures door middel van advies en gerichte trainingsvormen;
  • preventie en behandeling van blessures voor verschillende Goudse sportverenigingen;
  • revalidatietraining;
  • Test Functional Movement Screen.

Samenwerking met sportverenigingen in Gouda
Wij hebben met verschillende Goudse sportverenigingen een sponsorovereenkomst over sportfysiotherapeutische begeleiding. Geblesseerde leden van deze clubs kunnen snel worden behandeld tijdens het sportspreekuur op de club. We geven ook clinics aan de trainers over loopscholing en krachttraining.

Onze sportfysiotherapeuten in Gouda bij FysioVisiq:
Dick Bouwman
Simon Bliek
Theo van Spanje