COVID-19 BEHANDELING

COVID-19 BEHANDELING

Wij hebben meegewerkt aan het opzetten van het zorgtraject voor mensen die COVID19 in de regio Midden Holland hebben doorgemaakt. Dit zorgtraject is gemaakt voor patiënten die COVID-19 hebben doorgemaakt in de thuissituatie, ontslagen zijn na opname in het ziekenhuis met of zonder IC opname of via verpleeghuis of revalidatie weer thuis zijn. Deze groep patiënten blijkt na herstel van de infectie soms nog ernstig verzwakt en heeft baat bij het opbouwen van spierkracht en conditie om de dagelijkse activiteiten weer op te pakken.

KNIE

KNIE

Pijn aan de knie kan als oorzaak hebben overbelasting, gescheurde meniscus, gescheurde kruisband, klachten rondom de knieschijf en/of beschadiging van het kraakbeen.

RUG

RUG

De meest voorkomende rugproblemen hebben te maken met een zware en ongelijkmatig verdeelde druk op de tussenwervelschijven.

SCHOUDER

SCHOUDER

Last van uw schouder? Een veel voorkomende klacht is een ontsteking van het slijmbeurs, een probleem aan het gewricht of instabiliteit van de schouder.

MANUELE THERAPIE

MANUELE THERAPIE

Kunt u een gewricht slecht of alleen met pijn bewegen? Dan kan manuele therapie uitkomst bieden. Onze manueel therapeut past bepaalde technieken toe om uw gewricht beter te laten functioneren.

FYSIOFITNESS

FYSIOFITNESS

Wilt u (beginnen met) sporten, onder deskundige begeleiding en in kleine groepen? Dan kunt u elke werkdag en zaterdag bij FysioVisiq terecht voor fysio fitness.