Praktijk

Onze praktijk kenmerkt zich door de informele sfeer, hoog kennisniveau, kunde en faciliteiten. Onze secretaresses ontvangen u met een glimlach en zorgen ervoor dat u snel door de juiste fysiotherapeut(e) wordt behandeld en/of begeleid. FysioVisiq werkt samen met huisartsen, specialisten, arbodiensten, bedrijven, sportverenigingen en individuele sporters. In 2007 hebben wij via Het Gezonde Net het kwaliteitscertificaat HKZ behaald.

Specialisaties

Wij zijn met zestien fysiotherapeuten en vijf secretaresses werkzaam in een moderne fysiopraktijk. Er zijn tien behandelkamers en drie oefenruimtes. Naast reguliere fysiotherapie hebben wij vrijwel alle specialisaties voor uw fysiobehandeling in huis. Uit dit ruime aanbod wordt in overleg met u en/of uw behandelend arts bepaald wat voor u de beste behandeling is. Daarnaast bieden we ook fysiofitness en diverse trainingen en cursussen aan, waaronder Bootcamp en Pilates.

Samenwerkingen

We werken met verschillende partijen in de omgeving van Gouda samen. Op het gebied van orthopedische klachten bij kinderen/jeugdigen van 8-18 jaar werken wij samen met Kinderfysiotherapiepraktijk De Leeuwensprong. De samenwerking bestaat uit het gezamenlijk beoordelen van orthopedische klachten bij kinderen met een aangeboren of verkregen aandoening van het houdings- en bewegingsapparaat. Daarnaast hebben we met verschillende sportverenigingen in Gouda een sponsorovereenkomst voor sportfysiotherapeutische begeleiding.